Vi kom inte dit vi skulle



Igår var vi i Gandia, en stad söder om Cullera för att besöka en Mazdaserviceverkstad, Efter en rundtur i staden hittade vi rätt ( vi hade adressen ) och upptäckte att Mazda hade flyttat och inte lämnat någon ny adress. Vi åkte till Carrefour i stället och köpte oliver i storpack och fikade.
I dag åkte vi till Torrent till en liten stad mot Valencia till adressen för Mazdaverkstad som också hade flyttat utan att tala om vart. Vi fick tips om ett ställe i hamnen i Valencia. Precis innan vi var på väg in i lastbåten mot England vände vi tillbaka till staden. Valencia är en stad i Stockholms storlek. Vissa gator har sju filer så det är inte helt lätt att söka något som man inte ens vet var det ligger. Men plötsligt var vi där Valencia är känt för "Staden för konst och vetenskap" med sina mycket speciella avantgardistiska hus. Det var som att komma till en annan värld. Åk dit!
När nu ögonen och själen hade fått sitt skulle det kommersiella få sin del på ett jätteköpcentrum. B köpte skor och jag var på HM. Det gjorde ont i benen och i ryggen och jag ville bara bort till slut från detta hus i tre våningar och massor med affärer och barer och bio och..
Nu tar vi lite ledigt och börjar vårt nya Mazdaäventyr nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0