Jesus, nycklar och parkering

Var hyresvard hade skrivit till oss att vi inte ska forsoka laga eller fixa nagot i lagenheten utan i stallet ringa till Jesus och han bifogade bade mobil- och annat telefonnummer. Hur manga har det, alltsa direktnummer till Jesus. han skulle ocksa mota oss med nycklar nar vi kom till huset. B undrade mycket hur Jesus skulle se ut. Jag visste det ju forstas. Bilder har man ju sett, langt har och vita klader. Nu kom Jesus med moped med hjalm pa huvudet och var rundlagd men mild och vanlig. Han pekade ut de olika rummen, gav oss nycklarna och forsvann. Nycklarna ar ett problem. Jag kan i princip aldrig lasa upp dorren. Har inte kommit pa knepet an.
Parkering ar ett annat problem. Ett annat ar i en annan stad i Spanien nar vi var tio personer pa resan hade den hyresvarden skrivit till oss. Tveka inte att parkera! Och det gjorde vi inte. Efter en halvtimme var bilen borta och vi fick losa ut den hos polisen for manga hundralappar. Sedan dess undviker vi felparkeringar. I den har staden vi bor nu flerdubblas antalet manniskor i helgen sa halva forsta dagen gick ut pa att leta efter en parkeringsplats. Nu ar det vardag och bilen star pa var gata.

Kommentarer
Postat av: Hanna

är det stort i lägenheten?

Kan du inte ta lite kortpå lägenheten & lägga upp här? :)

2009-08-31 @ 21:08:17
Postat av: frida

hej mamma, o pappa! vad roligt att läsa lite :) hade jesus långt hår? här hemma är det bra. idag har vi faktiskt sol och 25 grader. jag ska strax ut och se om jag får liv i trimmern. kramar!

2009-09-01 @ 11:58:55
Postat av: kerstin

Käraste Anneli!!



Vad spännande att följa er, ni verkar ju ha det gott!! Vi har också 25 gr här (fast ni har förstås ännu varmare...) och vi badar i havet, 19 grader.

Lisa ligger i startgroparna för skottland (den 11/9), samtidigt sticker vi till Norrköping för att fira Carinas 60 årsdag. Att du var en sån fena på att skriva visste jag inte!! kram kram Kerstin

2009-09-01 @ 20:10:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0